Gratis levering in Europa vanaf 49€ | -10% op uw eerste bestelling na inschrijving op onze nieuwsbrief

10 redenen om verliefd te worden op een fouta BY FOUTAS

Lichtheid, esthetiek, welzijn, strand, zwembad, vakantie... De fouta is een echte ode aan de ontspanning en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt! Ontdek onze top 10 redenen om uw traditionele handdoeken te vervangen door een badfouta of een strandfouta.

1) Een esthetisch badlaken:

Elegant en kleurrijk, de fouta is een echt alternatief geworden voor het klassieke strandlaken of badlinnen. Met verschillende wevingen, kleuren en patronen is deze prachtige stof ontworpen om stijl te geven aan uw momenten van ontspanning.

2) Een lichte handdoek:

Dankzij zijn lichtheid kan de fouta overal mee naartoe genomen worden. Op het strand, aan het zwembad, op reis, in het weekend... Ga niet van huis zonder je fouta! Het extraatje? Het kan ook gedragen worden als een pareo over uw zwemkleding wanneer u naar het strand of een kuuroord gaat.

3) Ruimtebesparing:

De fouta is een compacte handdoek die het voordeel biedt dat hij heel weinig plaats inneemt in een koffer, in uw strandtas of in uw kasten. Dus zeg vaarwel tegen je oude badhanddoek en ga voor een fouta!

4) Een nomadische handdoek:

Dun en licht, maar ook zeer bestendig, u zult het waarderen om het altijd bij de hand te hebben en u kunt het overal mee naartoe nemen. Ga niet op reis of naar het strand zonder je fouta!

5) Snel drogen:

Geen natte handdoeken meer die er lang over doen om te drogen en soms vochtig ruiken... Dankzij de weefwijze en de kwaliteit van het gerecyclede katoen droogt het zeer, zeer snel!

6) Een ambachtelijk product dat ambachtslieden in hun levensonderhoud voorziet:

De fouta's, die geweven worden volgens een traditionele en voorouderlijke know-how, stellen de Tunesische ambachtslieden in staat hun gezin te onderhouden. De aankoop van een fouta BY FOUTAS laat u toe bij te dragen tot een deugdzaam model.

7) Grotere afmetingen:

Terwijl een klassiek strandlaken gewoonlijk 100 x 175 cm meet, meet de traditionele fouta eerder 100 x 200 cm. Bij By Foutas respecteren we deze maat om u het grootst mogelijke comfort te bieden. U vindt er ook een collectie grote fouta's, fouta's XXL (200 X 300 cm) genoemd, om ontspannen momenten met uw gezin te delen tijdens een picknick of een vakantie aan zee!

8) Een uitnodiging om te ontspannen:

De verschillende weefsels van de fouta zijn allemaal ontworpen voor het welzijn van iedereen. Platte weefsels, honingraatmotief, visgraatmotief... bieden een buitengewoon comfort. Gunstig voor ontspanning, de fouta is een must voor uw momenten van rust.

9) Een inleiding tot hygge:

Weet je wat hygge is? Een levensfilosofie rechtstreeks uit Denemarken, hygge pleit voor de eenvoudige genoegens van het leven. Kleed uw zetels hier en daar aan met fouta's om kleine cocooning ruimtes te creëren in een warm interieur.

10 ) Buiten te gebruiken, maar ook voor binnenhuisdecoratie:

De fouta is multifunctioneel, kan als sarong worden gedragen, maar is ook een decoratief element. Een echt decoratief element, dat perfect in uw interieur zal passen als plaid of tafelkleed voor bed of bank. Vooral de fouta XXL met zijn afmetingen van 200 x 300 cm. Het zal een decoratief tintje geven aan uw badkamer, uw woonkamer of uw eetkamer.

Bonus: een ideaal geschenk

Een zeer trendy geschenk, de gepersonaliseerde fouta wordt vaak aangeboden voor een geboorte, een huwelijk, een verjaardag of een andere gelegenheid. De geborduurde fouta is zeer elegant en maakt altijd indruk op degenen die hem ontvangen.
Vorig artikel
Volgend artikel
Sluiten (esc)

10% de remise sur votre 1ère commande !

Abonnez-vous à nos actus et bénéficiez de 10% de remise sur votre première commande

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Mand

Jouw mandje is leeg.
kledingwinkel