Gratis levering in Europa vanaf 49€ | -10% op uw eerste bestelling na inschrijving op onze nieuwsbrief

Hoe nodig je de fouta uit in je huis?

Kwaliteit badhanddoek, de fouta is nu uitgenodigd om onze kamers te versieren. Als bedgooier, aan het uiteinde van een bank, als badlaken, als plaid... hier zijn 8 manieren om de fouta in uw huis uit te nodigen!

1) Als een bankworp

Het eerste idee om uw fouta in uw interieur te integreren is om hem op de bank of op de arm van een fauteuil te installeren. Vouw het in de lengte dubbel en laat het mooi op je stoel vallen. Gebruik uw fouta in de winter als deken en in de zomer als decoratieve doek. Geniet zomer en winter van de voordelen van deze stof!

2) Als een plaid

Stel je voor dat je voor een knapperend haardvuur zit, comfortabel geïnstalleerd, met een warme drank in je hand... Het enige wat je nodig hebt is een deken om het moment te doen slagen! Niets is zo comfortabel als op een koude winteravond onder een zachte deken weg te kruipen. De meeste fouta's zijn gemaakt van katoen en zijn dus ideaal om als deken te gebruiken. Breng het hele jaar door zachtheid in uw ontspanningsmoment met de fouta!

3) Als een sprei

Geef uw slaapkamer een vleugje pit door het uiteinde van uw bed te bedekken met een mooie, kleurrijke fouta of een op fouta geïnspireerde bedsprei. Oranje fouta, roze fouta, rode fouta, enz. Dankzij de vele tinten die By Foutas aanbiedt, kunt u spelen met sets en prachtige combinaties maken om uw slaapkamer in een oogwenk te decoreren.

4) In badlinnen

Geniet het hele jaar van uw fouta door uw badlinnen te vervangen door By Foutas modellen! In een kleurrijke stapel om uw badkamermeubel te versieren of opgehangen aan knijpers, kunt u een spa-achtige sfeer creëren. Dankzij zijn absorberende eigenschappen, zijn zachtheid en lichtheid en zijn snelle droging, kan de fouta uw badkamerlinnen worden.

5) Op een bankje in de gang

Hoewel de vestibule geen woonkamer is zoals de woonkamer of de keuken, verdient zij toch een decoratief tintje. Verzorg uw entree door bijvoorbeeld een of meer fouta's op een stapel te leggen of neer te laten vallen op een uiteinde van uw schoenenbank, of door ze aan knijpers te hangen. Speel ook hier met de kleuren om een mooi kleurenpalet te krijgen. Pastel, zuur, sober, tijdloos... geef kleur aan uw interieur met de ruime keuze van By Foutas!

6) Als tafelkleed

In de keuken kunt u uw fouta's, vooral de XXL-modellen, omvormen tot een tafelkleed of tafelloper. Laat de kleine handgeweven franjes op de hoeken van uw tafel vallen om uw tafel een decoratief tintje te geven.

7) Als yogahanddoek

Wie zegt dat een fouta niet goed is voor sport? Wij zeker niet! U kunt hem meenemen als u gaat zwemmen in het zwembad of trainen in de sportschool, maar u kunt hem ook gebruiken voor yoga of meditatie thuis.

8) In babykleding

Heb je er al eens aan gedacht om je fouta als babydoekje te gebruiken? Ja, als deken, als aankleedkussen, als strandlaken of badlaken, baby kan ook genieten van het comfort van de fouta! Gekleed in een brede witte band, kunt u zelfs zijn linnengoed personaliseren. Dus, ben je overtuigd?
Vorig artikel
Volgend artikel
Sluiten (esc)

10% de remise sur votre 1ère commande !

Abonnez-vous à nos actus et bénéficiez de 10% de remise sur votre première commande

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Mand

Jouw mandje is leeg.
kledingwinkel