Gratis levering in Europa vanaf 49€ | -10% op uw eerste bestelling na inschrijving op onze nieuwsbrief

Cadeautip: de gepersonaliseerde fouta!

Geboortes, doopfeesten, verjaardagen, bruiloften, professionele evenementen of relatiegeschenken, alle gelegenheden zijn goed om een gepersonaliseerde fouta aan te bieden!

Personalisatie, een aandacht die behaagt

Hebt u ooit een gepersonaliseerd sieraad, linnen, kleding of een paar sportschoenen gegeven of gekregen? Van een familielid, een klant, een leverancier of je baas, het is een attentie die veel plezier doet. Uniek en zo leuk om te krijgen, gepersonaliseerde geschenken zijn booming.

Personaliseer een fouta voor gegarandeerd succes!

De fouta is gemakkelijk te personaliseren en is het perfecte geschenk om aan een geliefde, een klant of aan jezelf te geven 😉. Een gepersonaliseerde fouta is ook een geweldige manier voor een resort, B&B of airbnb om hun gasten op een comfortabele manier te verwelkomen en tegelijkertijd hun vestiging te promoten. De gepersonaliseerde fouta's zijn een nuttig geschenk voor de ontvanger, maar zijn ook een perfect communicatiemiddel voor bedrijven die ze als geschenk aan hun klanten of werknemers willen aanbieden.

Een fouta voor een evenement

Beurs, workshop, VIP-avond, enz. Personaliseer de foutas met de naam van het evenement of uw bedrijf en waarom niet de voornaam van elke deelnemer. Telkens als de gasten je fouta gebruiken, zullen ze aan jou denken! Het is een geweldige manier om zaken en plezier te combineren.

Een fouta voor hotels, gites, airbnb verhuur

U verhuurt bed and breakfasts, uw flat in de zomer of beheert een hotel? Personaliseer uw foutas met de afbeelding van uw zaak! Borduur de naam van uw gîte, hotel of huis om een persoonlijk tintje te geven aan het linnen dat u aanbiedt of ter beschikking stelt van uw gasten.

Gepersonaliseerde fouta's voor een wellnessruimte

Wellnessprofessionals, kies voor gepersonaliseerde fouta's voor uw spa, hammam, massage- of schoonheidscentrum. U vervangt uw traditionele badstof handdoeken door gepersonaliseerde fouta's, licht, zacht, ultra trendy en die zeer snel drogen.

Op maat gemaakte foutas voor een strandwinkel of souvenirwinkel

Op vakantie aan zee, aan de oceaan, in Frankrijk of aan de andere kant van de wereld, nemen we allemaal graag een klein souvenir van ons verblijf mee terug. En waarom geen fouta? Dus, advies aan strandwinkels of souvenirwinkels: bied foutas aan die geborduurd zijn met de naam van uw badplaats of met korte, goedgunstige of grappige citaten! De fouta's zijn dun en licht en passen gemakkelijk in een koffer.

Als relatiegeschenk of voor uw leveranciers

Als u een bedrijf bent, kunt u de fouta beschouwen als een geschenk voor uw werknemers of leveranciers. Voor een seminarie, een zomerfeest, voor de komst van een nieuwe medewerker of om uw leveranciers en klanten te bedanken op het einde van het jaar, is de gepersonaliseerde fouta een uitstekend geschenkidee.

Voor een familie-evenement

Er zijn vele gelegenheden om uw dierbaren een gepersonaliseerde fouta aan te bieden:

  • bruiloft
  • geboorte
  • doop
  • verjaardag
  • huwelijksverjaardag
  • moeder- en vaderdag
  • dank je wel geschenk
  • Alleen voor jou?


Wie zei dat personalisatie alleen voor geven was? Nou, wij niet! Maak jezelf gelukkig door je fouta te personaliseren met je voornaam, een citaat dat je inspireert of woorden die je mooi vindt.

Hoe kan ik een fouta personaliseren bij BY FOUTAS?

Bij BY FOUTAS bieden wij u zowel de ruimste keuze aan gerecycleerde katoenen fouta's als de mogelijkheid om uw fouta rechtstreeks op onze site op de eenvoudigste manier te personaliseren. Nadat u uw aanpasbaar motief (plat garen, honingraatmotief of visgraatmotief) en uw kleur hebt gekozen, moet u het lettertype voor uw borduurwerk kiezen en vervolgens de boodschap invoeren die u op uw fouta wilt borduren. Voornaam, geboortedatum of trouwdatum, teken voor de meest klassieke, u kunt ook uw fantasie de vrije loop laten voor een originele en zeer gepersonaliseerde boodschap. Eenmaal gevalideerd, zal uw bestelling van gepersonaliseerde foutas naar onze partner borduurster "Une fille en France" worden gestuurd die zorgvuldig en delicaat een uitzonderlijk handborduurwerk zal maken. Voor bedrijven, hotels en speciale verzoeken, stellen wij een specifiek formulier ter beschikking om ons uw verzoeken te sturen.
Vorig artikel
Volgend artikel
Sluiten (esc)

10% de remise sur votre 1ère commande !

Abonnez-vous à nos actus et bénéficiez de 10% de remise sur votre première commande

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Mand

Jouw mandje is leeg.
kledingwinkel