Gratis levering in Europa vanaf 49€ | -10% op uw eerste bestelling na inschrijving op onze nieuwsbrief

Welke fouta strandlaken te kiezen voor het strand?

Lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, de fouta strandlaken is zeker uw beste bondgenoot voor een geslaagde stranduitstap en ter vervanging van uw traditionele zanderige badstof handdoek. Maar welke moet je kiezen uit alle modellen?

Wil je voor lichtheid gaan?

Schepjes, harkjes, emmertjes, heb je alle spullen al bij je voor je peuters om plezier te hebben op het strand? Dan is het veiliger te kiezen voor de lichtste strandfouta's die er zijn: de Klassiek Strandlaken en de honingraat strandlaken. Dankzij het fijne weefsel kunt u ze oprollen of opvouwen zonder dat ze te veel plaats innemen in uw strandtas. Een ander voordeel is dat het strandfouta's zijn van 100 x 200 cm, zodat de kans dat u met uw voeten in het zand staat heel klein is.

fouta sur transat

Wil je jezelf snel afvegen?

We kennen allemaal dat moment van intense verkoeling als je net uit het water bent en er een windvlaag over het strand waait. Gelukkig hebben wij bij BY FOUTAS strandfouta's ontworpen met een badstof voering om uw droogtijd te versnellen en aangenamer te maken dan met een traditionele handdoek. Wij bevelen hiervoor het model in gewone badstof aan. In tegenstelling tot het Cyclades model, dat wij aanbevelen als bad fouta of hammam fouta.

 jeune femme sur fouta éponge

Houdt u van weidse ruimten en afstand tot het strand?

Wat kan er verschrikkelijker zijn dan een kleine handdoek! En al helemaal als uw kind vlak naast u een hapje komt eten... Met een XXL fouta strandlaken profiteert u van 6m² oppervlak om rustig te luieren, 3 tot 4 personen te installeren en uw buren op afstand te zetten (handig op drukke stranden). Deze strandlaken van 200 X 300 cm is de ideale handdoek voor grote gezinnen of liefhebbers van picknicks op het strand.

Wil je niet onopgemerkt blijven?

Houdt u van originaliteit, kleur, of wanneer uw buurman u vraagt "Waar komt die leuke handdoek vandaan? Dan is de strandfouta die het meest op u lijkt waarschijnlijk de matrozen- of visgraat strandlaken fouta. Deze ontwerpen zijn duidelijk niet alledaags en niet op elke hoek van het zand te vinden .

jeune femme sur plage avec foutas chevrons

Iedereen heeft zijn eigen visie op het perfecte stranduitje, maar één ding is zeker: bij BY FOUTAS hebben we wat nodig is om u in alle rust te bruinen, snel af te drogen en licht te reizen.

Vorig artikel
Volgend artikel
Sluiten (esc)

10% de remise sur votre 1ère commande !

Abonnez-vous à nos actus et bénéficiez de 10% de remise sur votre première commande

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Mand

Jouw mandje is leeg.
kledingwinkel